Spread the love

Новите технологии покачват скоростта на информационен обмен и оттам повечето хора работят на високи скорости, опитват се да са винаги на разположение на всеки, потънали в океан от информация, социални мрежи и разговори по мобилен телефон. Така новите условия създават и нови болести. Най-новата болест се нарича ФОМО – това е абревиатура, произлизаща от английския израз „fear of missing out“ или „страх да не изпуснеш нещо“.
В проучване, направено над 1200 човека от една от най-големите здравни каси в Германия “Techniker Krankenkasse” се оказва, че значително нараства броят на заболяванията, причинени от стрес. Цели 43% от участвалите в анкетата признават, че си поставят прекомерни изисквания, 33% смятат, че поемат твърде много ангажименти в свободното си време, а 28 на сто твърдят, че са постоянно на разположение чрез мобилния телефон. A 17 на сто споделят, че ако не са онлайн, имат чувството че ще пропуснат нещо.
Какво е решението?
Ако вашият офис или дом се намира във столицата, можете да направите серия от масажни процедури при HI TOUCH – екип от незрящи масажисти и да “успокоите топката”. Редовният масаж ще компенсира сковаността предизвикана от стреса и липсата на движение, новото усещане за тяло ще ви донесе нови и по-добри мисли и усещания и така ще можете да се насладите на по-добро качество на живот.
Запазете час за масаж на 02 983 94 94, работим само по предварителна заявка.