Spread the love

HI TOUCH – екип от масажисти и социално предприятие предлагат своите услуги в Studio 7 Group и Медицински център Асцендент в София

От 1 март HI TOUCH – екип от масажисти и социално предприятие ще работи с нови партньори и локации в София – Студио 7 на ул.Добруджа 9 и ДКЦ Асцендент на ул.Бачо Киро 47.

Студио 7 груп обединява в три отделни студиа разнообразни тренировки за хора с различна физическа подготовка и възраст.  Подходът към всеки клиент е индивидуален и тренировките задължително се провеждат с професионални треньори.

Специализиран Медицински Център Асцендент е създаден през 2000 г. и предлага системен, холистичен подход, както към здравето на жената – от пубертета до менопаузата, така и към здравето на мъжа. Благодарение на екипа си от висококвалифицирани кадри ДКЦ Асцендент предоставя възможност за комплексно консултиране от различни специалисти, заедно с необходимия пълен набор от изследвания. Сградата на ул.Бачо Киро 47 е реновирана в съответствие с най-съвременните тенденции за изграждане на медицински центрове и предлага изключителен комфорт за пациентите и прекрасни условия за работа на лекарите.

Очакваме ви!
Запазете си час за масаж на 0895 42 53 40