Spread the love

Фондация Синергиа съвместно със Софийски планински клуб организират благотворително бягане, наречено „Светулки рън“ в подкрепа на жените със зрителни увреждания.

Бягането ще се проведе по 5-километрово трасе в Борисовата градина с начало и край езерото „Ариана“. Датата е 26.09.2018, а всички участници ще трябват да бъдат с челници, фенерчета или друга светлина…за да се ориентират в тъмното.

Програма:
19:00-19:50 – Регистрация на място и заплащане на такса.
20:00-20:45 – Бягане по маркирано трасе.
20:45-21:30 – Свободна програма и възможност за запознаване с каузата на хората със зрителни увреждания.

Всеки участник, желаещ да подкрепи каузата, трябва да направи дарение в размер на 10 лв. на място. Всеки е свободен да дари и сума в по-голям размер. Всички събрани срества от събитието ще бъдат предоставени на Фондация ”Синергиа” в подкрепа на незрящи хора и по-конкретно за здравната кампания за превенция на рака на маточната шийка при жени с увредено зрение от София.

На финала всички участници ще могат да възвърнат сили благодарение на магнезия на Doppelherz, както и на шоколадовите изненади предоставени от ателието и социалното предприятие Stanimira Chocolate House, които са партньори на Фондация Синергиа.

Очакваме ви!