Spread the love

Масажен кабинет и социално предприятие Hi Touch отваря врати на 16 април 2018 г., съобщи председателят на Фондация Синергиа и инициатор на проекта Евгени Митев.

Екип от масажисти със зрителни увреждания HI TOUCH ще предлага класически релаксиращ масаж, цял и частичен в кабинет в центъра на София на ул. Цар Симеон 52, Клиника Борола, както и на ул. Иван Вазов 38, Hour Space. Можете да запазите час за масаж на: 02 983 9494
Проектът за социално предприятие HI TOUCH е иницииран от Фондация Синергиа в съвместно сътрудничество с Бюрото по труда за лица със зрителни увреждания, ДКЦ Асцендент и Диагностично консултативен център III, както и австрийската организация на незрящите масажисти Massage-Fachinstitut des Blindenverband WNB, Виена.HI TOUCH е сред победителите в конкурса Най-добър бизнес план на неправителствена организация, който е част от програмата Предприемачество за нестопански организации 2017/2018 на Български център за нестопанско право, реализирана с подкрепата на Фондация Америка за България и Фондация УниКредит и в партньорство с  УниКредит Булбанк и Telus International.
Facebook страница: https://www.facebook.com/pg/hitouchsofia